19
Aug

Alternativer til lønningslån

Hvis du er pengebegrenset, lurer du kanskje på om lønningslån er det beste alternativet for deg. De krever ofte at en etterdatert sjekk innløses ved slutten av låneperioden. De kan også be om bankkontoinformasjonen din for å elektronisk ta ut penger fra den. Hvis du ikke har råd til å betale tilbake lånet i tide, kan de tilby deg en forlengelse av tilbakebetalingen. Imidlertid vil du sannsynligvis trenge hver krone fra neste lønnsslipp for å overleve frem til lønningsdagen.

Alternativer til lønningslån

Å vurdere alternativer til lønningslån er en god idé for alle som sliter med en stor gjeld. Lønningslån kan være en rask løsning for uventede utgifter, men de er dyre og kan gi deg dårligere stilling enn før. I stedet for å stole på lønningslån for å løse din økonomiske nødsituasjon, bør du vurdere disse andre alternativene. Nedenfor er noen av de mest populære alternativene til lønningslån. De kan spare deg for tid, penger og hodepine.

Kredittforeninger tilbyr alternative lønningslån. Mens mange er dyre, har de lavere renter og lengre nedbetalingstid enn lønningslån. Du kan også kvalifisere for en begrenset rente med denne typen lån. Disse lånene påvirker heller ikke kredittvurderingen din, i motsetning til lønningslån. Et annet alternativ er å henvende seg til en kredittforening, som er en non-profit, samfunnsbasert organisasjon som drives av medlemmene. Selv om kredittforeninger krever høyere renter enn lønningslångivere, belaster de ikke høye utlånsgebyrer.

Et annet populært alternativ til lønningslån er å bruke en P2P-utlånsapp. P2P-utlånsapper hjelper til med å koble låntakere til individuelle långivere som er mer sannsynlig å være mindre risikovillige enn banker. Dette betyr at de kan låne ut til personer som kanskje ikke kvalifiserer for tradisjonelle lånetilbud. Ofte har ikke P2P-utlånsapper like høy risikotoleranse som tradisjonelle banker, så de er rimeligere, men kan være fordelaktige.

Rentene på lønningslån kan overstige 400 prosent, og du bør vurdere alternative lån hvis du er i en desperat økonomisk situasjon. Andre alternativer inkluderer et personlig avdragslån, et lån fra et familiemedlem eller en peer-to-peer utlånsplattform. Personlige avdragslån har lengre swish i norge nedbetalingstider og gebyrer, og de hjelper deg med å bygge kreditt i prosessen. Denne typen lån kan også være et godt alternativ hvis du har dårlig kreditt og trenger mer tid til å betale regningene.

Kostnader for lønningslån

Kostnaden for lønningslån er drevet av gjentatte lån, spesielt når låntakeren ikke betaler tilbake hele lånet. Denne prosessen kalles overrulling. Det oppstår når forbrukere utvider sitt første lønningslån og bruker de ekstra midlene til å betale ned på et nytt lån innen kort tid. Studien evaluerer påfølgende lån som tas innen 14 dager etter nedbetaling på det første. I mange tilfeller regnes disse lånene som fornyelser og er en del av en «lånesekvens» i stedet for separate lån.

Lønningslån krever ofte svært høye renter. En fersk studie fant at en låntaker med lønning betalte $459 i gebyrer på fem måneder. Til sammenligning belastet et lån på $300 fra en kredittforening eller bank bare $13 i gebyrer. I tillegg belaster mange kredittkort et kontantforskuddsgebyr på 4% eller 5% på toppen av en standardrente på 25 prosent. Når du legger sammen alle gebyrer og renter, er det lett å se hvorfor lønningslån er så kostbare.

Ofte er kundene ikke klar over at rentene på lønningslån er høye. De fokuserer på gebyrer og renter i stedet for de faktiske kostnadene ved lånene. Selv om Truth in Lending Act av 2000 krever at långivere oppgir den årlige prosentsatsen på lån, forhindrer gebyrstrukturen for lønningslån ofte forbrukere fra å shoppe rundt etter en bedre avtale. Dette er en stor ulempe, ettersom lønningslån har blitt en stadig mer populær kilde til nødmidler.

Den mest effektive måten å redusere kostnadene ved lønningslån er å se på budsjettet og månedlige utgifter. Prøv å spare opp penger som du kan bruke til nødutgifter. På denne måten slipper du å bruke et lønningslån hver gang du går tom for penger. Hvis du ikke kan betale regningene i sin helhet, kan du også bruke et nødfond til å dekke viktige utgifter til neste lønningsdag. I tillegg til å bygge et nødfond, bør du vurdere å bruke kredittkortforskudd og pantelånerlån for å hjelpe deg med å komme deg gjennom en trang økonomisk situasjon.

Begrensninger på lønningslån

Det er mange begrensninger på lønningslån, og disse bør tas i betraktning hvis du planlegger å bruke dem. I Florida, for eksempel, er långivere pålagt å få en lisens for å tilby disse lånene. Disse lovene regulerer det maksimale beløpet og antallet lån som kan være utestående fra en enkelt kunde, samt gebyrene og kostnadene knyttet til dem. Innkrevingsprosessen er også regulert av statlig lov. Begrensninger på lønningslån kan være svært fordelaktige for låntakere.

I 2011 var byen Dallas den første i Texas som begrenset lønningslån. Forordningen begrenset renten til 500 prosent per år og gjorde prosessen transparent. Mange trosbaserte grupper og samfunnsmedlemmer ber nå om at byen innfører strengere regler. Selv om 2011-forordningen ikke forbød lønningslån, la den beskyttelsesrekkverk til lånebetingelsene, noe som er avgjørende for å hindre forbrukere fra å sette seg i gjeld. Uansett, til tross for begrensningene på lønningslån, er det oppmuntrende å se at flere byer iverksetter lignende tiltak.

Lønningslån har svært høye renter. Noen långivere krever så mye som 1500 prosent APR, som kan øke raskt. Lønningslån er generelt høyrentelån som setter låntakere i en farlig økonomisk situasjon. I tillegg til å være dyre, kommer lønningslån ofte med store gebyrer. Dette setter deg i fare for å havne i en gjeldsfelle, og jo mer du låner, jo mer må du betale tilbake.

Långivere kan forsøke å ta ut penger fra bankkontoen din hvis du ikke betaler. Låneavtalen din gir dem rett til å gjøre det. I noen tilfeller kan långivere foreta flere små uttak og kreve forsinkelsesgebyrer eller bankgebyrer for ikke-tilstrekkelige midler. I tillegg, hvis du ikke betaler i tide, kan det reises søksmål mot deg. Det er best å lese det som står med liten skrift og kontakte utlåner før du signerer noe.

Alternativer til check-innbetaling

Hvis du vil spare penger på lønningslånene dine, bør du vurdere å bruke en av de alternative bransjene. Ikke bare kan du spare hundrevis eller til og med tusenvis av dollar, men du kan også spare deg selv for bryet og hodepinen med en returnert sjekk. Du må imidlertid vite hvordan du velger de beste alternativene. For å finne ut mer, besøk nettsidene til forskjellige selskaper eller les anmeldelser. Til syvende og sist må du bestemme deg for hvilken type lån du trenger og hvilket alternativ som passer best for deg.

I følge Federal Reserve Bank of Boston er 20 prosent av sjekkutbetalingssteder i folketellinger med lav inntekt eller er i postnummer uten noen bankfilialer. Imidlertid deler 71 prosent av sjekkuttakene i New York City et postnummer med en bankfilial. Et annet alternativ er å bruke den amerikanske posttjenestens filialmigrasjonsdata for å identifisere klynger med sjekkutbetaling.

Føderale kredittforeninger tilbyr alternativer for lønningslån. Disse institusjonene kan ikke kreve mer enn $20 for søknadsprosessen. Videre er rentene deres begrenset, slik at du kan spare penger og unngå høyrentelån. Du kan også spare penger ved å bruke automatiserte tjenester for å trekke vanlige spareavdrag fra lønnen din. På denne måten kan du kanalisere de ekstra pengene dine til et reservefond. Du kan også bruke ulike typer kredittkort for å ta opp mindre lån.

Et annet alternativ er online långivere. Lønningslån kan være dyre og vanskelige å betale tilbake. De har ofte høye renter og er kanskje ikke et alternativ for deg hvis du må betale en nødregning med en gang. Rentene på lønningslån kan variere fra 391 % til 600 %, som er mye høyere enn rentene som kreves av långivere på nettet. Men hvis du trenger ekstra penger på kort varsel, bør du vurdere å bruke en av disse andre tjenestene.

Å få et personlig lån i stedet for et lønningslån

Å få et personlig lån i stedet for å stole på et lønningslån har mange fordeler. En av de viktigste fordelene er at lånet er tilgjengelig mye raskere, og du vil ha lengre tid på å betale tilbake. En annen viktig fordel er at personlige lån har lavere rente enn lønningslån. Dette gjør dem til et bedre alternativ for de med dårlig kreditt eller ingen kreditt i det hele tatt. Men før du bestemmer deg for å ta et privatlån, er det flere ting du bør vurdere.

En søknad om personlig lån er lengre enn en søknad om lønningslån. Mange banker og kredittforeninger tilbyr søknader om personlige lån. Noen tilbyr til og med en prekvalifiseringsprosess som ikke vil påvirke kredittpoengsummen din. Dette lar deg shoppe rundt etter den beste handelen. Når du har valgt en utlåner, kan du sende inn en fullstendig søknad som vanligvis inkluderer støttedokumentasjon som lønnsslipper. I motsetning til dette vil låneutlånere vanligvis ikke gjennomføre en kredittsjekk på deg. Imidlertid vil de sannsynligvis samle inn informasjon om deg, for eksempel bankkontonummeret ditt. Du kan også sette opp automatiske betalinger for å unngå å ringe rundt.

Et annet alternativ er et sikret lån. Dette lånet krever imidlertid at du setter kontanter eller sparepenger som sikkerhet. Denne typen lån er rimeligere og gir deg mer tid til å betale ned. Et personlig lån er også mye tryggere. Lønningslån er mer risikabelt, så du betaler en mye høyere rente. Å få et personlig lån i stedet for et lønningslån er kanskje ikke den beste løsningen for akkurat din situasjon, men det er verdt et forsøk.

Sell your house as-is without any hidden fees or commissions with https://www.sellhouse-asis.com/california/sell-my-house-as-is-oakland-ca/.